AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakala dokunmak

Kahve falında sakala dokunmak

Kahve falında sakala dokunmak eşi ile problemler yaşayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sakala dokunmak gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Kahve falında sakala dokunmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eline dokunmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında halı dokunduğunu görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında güneşe dokunmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kakaya dokunmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir