AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine dokunmak

Kahve falında ölen birine dokunmak

Kahve falında ölen birine dokunmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hayatının düzene gireceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birine dokunmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında erkek organına dokunmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya dokunmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrebe dokunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında kulağa dokunmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana dokunmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birbirine dokunmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir