AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayağına dokunmak

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, onları tebrik edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak parasının ve makamının artacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına dokunmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa dokunmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine dokunmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye dokunmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin ayaklarını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir