AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbe dokunmak

Kahve falında kalbe dokunmak

Kahve falında kalbe dokunmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalbe dokunmak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Kahve falında kalbe dokunmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek yorgun ve hasta hissedeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızlara dokunmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze dokunmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye dokunmak kısa süre içinde engelleneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında ele dokunmak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe dokunmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir