AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağa dokunmak

Kahve falında yanağa dokunmak

Kahve falında yanağa dokunmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yanağa dokunmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında yanağına dokunmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağa dokunmak bolluğun ve bereketin artacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanakta gamze görmek sıkıntılara neden olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek işlerin hafifleyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağını sıkmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek iş öğreneceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yanak görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir