AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yaralamak

Kahve falında kendini yaralamak

Kahve falında kendini yaralamak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, helal ekmek yeneceğine, dertlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında taşla yaralamak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulur.

Kahve falında birini bıçakla yaralamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında hayvan yaralamak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kediyi yaralamak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini yaralamak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın yaralamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yaraladığını görmek zenginlik elde edeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir