AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini yaralamak

Kahve falında kardeşini yaralamak

Kahve falında kardeşini yaralamak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini yaralamak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında kardeşini yaralamak sağlıklı bir kişi olmaya, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak maddi olanakların kötüleşeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla adam yaralamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan yaralamak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yaralamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini silahla yaralamak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında kendini yaralamak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir