AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini yaralamak

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam yaralamak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yaralamak borcunun kalmayacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yaralamak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında hayvan yaralamak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında kadın yaralamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kocasını yaralamak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi yaralamak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, unvan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir