AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı yaralamak

Kahve falında aslanı yaralamak

Kahve falında aslanı yaralamak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, işleri yoluna sokacağına, iş hayatında rahat edileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında aslanı yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Kahve falında aslanı yaralamak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan yaralamak üzüntülü günler yaşanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla yaralamak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak insanlarla arasının iyi olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla yaralamak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında silahla birini yaralamak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe yaralamak parasının ve canın güvende olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir