AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yaralamak

Kahve falında kediyi yaralamak

Kahve falında kediyi yaralamak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi yaralamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kediyi yaralamak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Kahve falında kedi yaralamak insanları kıracağına, üzeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Kahve falında birini yaraladığını görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Kahve falında birinin yaraladığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir