AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz pisliğine basmak

Kahve falında domuz pisliğine basmak

Kahve falında domuz pisliğine basmak genç kimselere eğitim vereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulur.

Kahve falında domuz pisliğine basmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Kahve falında domuz pisliğine basmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek pisliğine basmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında pisliğe basmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında at pisliğine basmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi pisliğine basmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek pisliğine basmak ters giden olayların düzeleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında insan pisliğine basmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir