AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk pisliğine basmak

Kahve falında tavuk pisliğine basmak

Kahve falında tavuk pisliğine basmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at pisliğine basmak ağız tadının yerinde kalacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pisliğe basmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğine basmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında kendi pisliğine basmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında inek pisliğine basmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında insan pisliğe basmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir