AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek pisliğine basmak

Kahve falında inek pisliğine basmak

Kahve falında inek pisliğine basmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine inanılır.

Kahve falında inek pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında inek pisliğine basmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Kahve falında pisliğe basmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi pisliğine basmak yakın akrabadan gelecek habere, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Kahve falında at pisliğine basmak maddi varlığının çoğalacağına, ulvi kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında domuz pisliğine basmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğine basmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir