AnaSayfa / Genel / Kahve falında at pisliğine basmak

Kahve falında at pisliğine basmak

Kahve falında at pisliğine basmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında at pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Kahve falında at pisliğine basmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğe basmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliğine basmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pisliğe basmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek pisliğine basmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında inek pisliğine basmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine inanılır.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir