AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliğine basmak

Kahve falında insan pisliğine basmak

Kahve falında insan pisliğine basmak zaferlere doymayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, dünya malı elde edeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında insan pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında insan pisliğine basmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliğe basmak bolluk içinde yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Kahve falında domuz pisliğine basmak husumetlerin başgöstereceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında at pisliğine basmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğine basmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında köpek pisliğine basmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi pisliğine basmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir