AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğine basmak

Kahve falında kendi pisliğine basmak

Kahve falında kendi pisliğine basmak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında insan pisliğine basmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pisliğe basmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek pisliğine basmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak rakiplerine büyük fark atacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz pisliğine basmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında at pisliğine basmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir