AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek pisliğine basmak

Kahve falında köpek pisliğine basmak

Kahve falında köpek pisliğine basmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında köpek pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında köpek pisliğine basmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında inek pisliğine basmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğine basmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında at pisliğine basmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, asla yüksünmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pisliğe basmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak düşmanını alt edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliğine basmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir