AnaSayfa / Genel / Kahve falında pisliğe basmak

Kahve falında pisliğe basmak

Kahve falında pisliğe basmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında köpek pisliğine basmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında inek pisliğine basmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğe basmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında insan pisliğine basmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğine basmak onurlu bir hayat süreceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında pisliğe basmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz pisliğine basmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir