AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates lekesi görmek

Kahve falında domates lekesi görmek

Kahve falında domates lekesi görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, tabiatı kötü olan kişiye, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Kahve falında domates lekesi gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında domates lekesi görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret eder.

Kahve falında suratta leke görmek bereket ve zenginlik olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında leke çıkarmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli yüz görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leke silmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir