AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kaybettiği şeyi bulmasına rivayet eder.

Kahve falında yüzde güneş lekesi gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek farklı şeyler deneyeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüzde leke görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde lekeler görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek eve huzur dolacağına, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir