AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, engel tanımayan biri olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek rızkın ve kazancın artacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta leke görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir