AnaSayfa / Genel / Kahve falında leke silmek

Kahve falında leke silmek

Kahve falında leke silmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hastalığının düzeleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Kahve falında leke silmek gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kan lekesi silmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında leke silmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında çilek lekesi görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında lekeli yatak görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında memede leke görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek lekesi görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında halıda leke görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir