AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, kazancının eksileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, evlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir