AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli yüz görmek

Kahve falında lekeli yüz görmek

Kahve falında lekeli yüz görmek bolluk ve bereket göreceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli yüz gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek ilerleyemeyeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, batıl amele tabir olunur.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir