AnaSayfa / Genel / Kahve falında leke çıkarmak

Kahve falında leke çıkarmak

Kahve falında leke çıkarmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leke çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında leke çıkarmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet lekesi görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda leke görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli külot görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir