AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta leke görmek

Kahve falında suratta leke görmek

Kahve falında suratta leke görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, güzel günler yaşanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında suratta leke gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında suratta leke görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında suratsız insan görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında suratı asık olmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında suratta sivilce görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek surat görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratın değiştiğini görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratında sivilce görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir