AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunayın yandığını görmek

Kahve falında dolunayın yandığını görmek

Kahve falında dolunayın yandığını görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolunayın yandığını gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane dolunay görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında dolunayın battığını görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane dolunay görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında kızıl dolunay görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ay dolunay görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, daha iyi anlaşır olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir