AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunayın battığını görmek

Kahve falında dolunayın battığını görmek

Kahve falında dolunayın battığını görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, tüm keyfinin kaçacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hoşluk içinde olacağına, hatalarını fark edeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna tabir olunur.

Kahve falında dolunayın battığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında dolunayın battığını görmek çok üzüntü duyulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Kahve falında turuncu dolunay görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane dolunay görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir