AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıl dolunay görmek

Kahve falında kızıl dolunay görmek

Kahve falında kızıl dolunay görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, ün sahibi birisi olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hastalıktan şifa bulmaya, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl dolunay gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında kızıl dolunay görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolunay görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında çift dolunay görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına delalet eder.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük dolunay görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ayı dolunay görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında iki tane dolunay görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir