AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane dolunay görmek

Kahve falında üç tane dolunay görmek

Kahve falında üç tane dolunay görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane dolunay gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Kahve falında iki tane dolunay görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane dolunay görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece dolunay görmek bilincin artacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında dolunay görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak dolunay görmek günahlarının affedileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dolunay tutulması görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında iki dolunay görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı dolunay görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir