AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane dolunay görmek

Kahve falında iki tane dolunay görmek

Kahve falında iki tane dolunay görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rakipsiz hale geleceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında iki tane dolunay gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında üç tane dolunay görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında gece dolunay görmek geçim derdinin son bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl dolunay görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek kötü karakterli bir kadına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir