AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dolunay görmek

Kahve falında kırmızı dolunay görmek

Kahve falında kırmızı dolunay görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı dolunay gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında gece dolunay görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayı dolunay görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çift dolunay görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir