AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir dolunay görmek

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek güzel günler görüleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman bir dolunay gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, yaşamını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi dolunay görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında üç tane dolunay görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kızıl dolunay görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir