AnaSayfa / Genel / Kahve falında hilal ve dolunay görmek

Kahve falında hilal ve dolunay görmek

Kahve falında hilal ve dolunay görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, maddi kayba uğrayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, desteksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında hilal ve dolunay gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla hilal görmek evlerin ayrılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal yıldız görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet eder.

Kahve falında üç hilal görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hilal görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane hilal görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hilal şekli görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir