AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunay ve yıldız görmek

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolunay ve yıldız gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında parlak dolunay görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dolunayın battığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu dolunay görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında dolunaya bakmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir