AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu torba görmek

Kahve falında dolu torba görmek

Kahve falında dolu torba görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dolu torba gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dolu torba görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torba içinde para görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su torbası görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir torba balık görmek başarının adım adım yaklaşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında torbada pirinç görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çimento torbası görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torbada ceviz görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında torbayla elma görmek iyi bir patron olacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir