AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba içinde para görmek

Kahve falında torba içinde para görmek

Kahve falında torba içinde para görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında torba içinde para gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Kahve falında torba içinde para görmek alın terinin karşılığını alacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında torba içinde balık görmek kazancın daha da arttırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında torba içinde altın görmek büyük bir makama geleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında torba içinde yılan görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torbanın içinde yılan görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba para görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek elde edilen nasibin artacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir