AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbayla elma görmek

Kahve falında torbayla elma görmek

Kahve falında torbayla elma görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torbayla elma gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında torbayla elma görmek kendine çeki düzen vereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon torba görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bez torba görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torba içinde para görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kömür torbaları görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su torbası görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında torbaya su doldurmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında torbada kömür görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir