AnaSayfa / Genel / Kahve falında su torbası görmek

Kahve falında su torbası görmek

Kahve falında su torbası görmek her konuda gelişme gösterileceğine, saadetinin yükseleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalettir.

Kahve falında su torbası gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında torbaya su doldurmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su torbası görmek günahlarına tövbe edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında su torbası görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında un torbası görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında göz torbası görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba ekmek görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba pirinç görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında torba taşımak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir