AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba balık görmek

Kahve falında bir torba balık görmek

Kahve falında bir torba balık görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir torba balık gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında torba içinde balık görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında torbada balık görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba balık görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir torba ceviz görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torbanın içinde yılan görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz torbası görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir