AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada ceviz görmek

Kahve falında torbada ceviz görmek

Kahve falında torbada ceviz görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında torbada ceviz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında torbada ceviz görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba ceviz görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt torba görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı torbaya koymak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında torba görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir torba yumurta görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir