AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada pirinç görmek

Kahve falında torbada pirinç görmek

Kahve falında torbada pirinç görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, içinin rahatlayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında torbada pirinç gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Kahve falında torbada pirinç görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba pirinç görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç torbası görmek acı veren kazalara, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında torba içinde altın görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker torbası görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında bez torba görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba para görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında torbayla para görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir