AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento torbası görmek

Kahve falında çimento torbası görmek

Kahve falında çimento torbası görmek karasızlık yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çimento torbası gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında çimento torbası görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında çimento karmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çimento yemek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento harç görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında çimento atmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında çimento taşımak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento tozu görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum ve çimento görmek başarılarının devam edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir