AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu su kuyusu görmek

Kahve falında dolu su kuyusu görmek

Kahve falında dolu su kuyusu görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, Tövbe Edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu su kuyusu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek şerefe ve izzete, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek küskünlük yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına yorulur.

Kahve falında su dolu kuyu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu kuyu görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir