AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu kuyu görmek

Kahve falında dolu kuyu görmek

Kahve falında dolu kuyu görmek her zaman el üstünde tutulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi durumun düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında dolu kuyu gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında su dolu kuyu görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu kuyu görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek bir koyduğu işten üç alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir