AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek herkes tarafından saygı göreceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek yapılan işte ustalaşılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu kuyu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, giderlerin artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su kuyusu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir