AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, erken evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu kuyu görmek sebep olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek kendi geleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir