AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu kuyu görmek

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek şansın açılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyu görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek iş için gurbete gidileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir