AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kuyu görmek

Kahve falında su dolu kuyu görmek

Kahve falında su dolu kuyu görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bereketin eksileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek kişinin zor günlerden geçeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyu görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında dolu kuyu görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir