AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kuyuya düşmek

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek yeni bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, saygın biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, neşesini kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında su dolu kuyu görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek hakkını alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir